ویژگی های اجاره ابزار

امور تعمیراتی و ساخت و ساز امری بدیهی و اجتناب ناپذیر در تمامی ساختمان های اداری، مسکونی و تجاری می باشد. آنچه که مسلم است این نکته می باشد که دستیابی به بهترین کیفیت و حفظ ظاهر اولیه ساختمان ها و حتی بهبود آن ها در گرو استفاده از تجهیزات کاربردی و تخصصی بوده و در این میان استفاده از شیوه های سنتی و دستی گذشته نا کارآمد می باشند. با توجه به اینکه خریداری و صرف هزینه برای تهیه تک به تک ابزار های مورد نیاز برای عملیات های عمرانی و ساخت ساز نیازمند هزینه های هنگفتی می باشد، بسیاری از افراد از استفاده چنسن ابزار هایی سر باز زده و ترجیح می دهند با استفاده از شیوه های سنتی نیاز های خود را مرتفع نمایند. در این میان اجاره ابزر می تواند راهکار بسیر مناسب و مقرون به صرفه ای برای افراد باشد تا با اجاره ابزار مناسب و مورد نیاز خود به راحتی و با حداقل هزینه نیاز های تعمیراتی و عمرانی خود را بر طرف نمایند.


مزایای اجاره ابزار


اصلی ترین و پر رنگ ترین مزیت اجاره ابزار کاهش هزینه ها می باشد. واضح است که عملیات های عمرانی و تعمیراتیت بسته به نوع خود می توانند به ابزار های متنوعی نیاز داشته باشند. مسلما خریداری تک به تک ابزار ها به هزینه بالایی نیاز دارد. اما اجاره ابزار های مورد نیاز با حداقل زینه و در کوتاه ترین زمان ممکن امکان پذیر بوده و همین امر موجب کاهش هزینه های تعمیرات می گردد. ضمن اینکه در اجاره ابزار هیچ گونه نگرانی در مورد چگونگی نکهداری از ابزار اجاره شده وجود نداشته و پس از پایان عملیات ابزار به شرکت اجاره دهنده عودت داده می شود. علاوه بر این در اجاره ابزار امکان اجاره ابزار مورد نظر از میان طیف گستردده ای از برند ها و شرکت ها امکان پذیر می باشد. 

مزایای استفاده از نماشو

سطوح نمای ساختمان ها نیز همانند دیگر سطوح و بخش های ساختمان تحت تاثیر انواع عوامل آلوده کننده،‌آلوده و کثیف شده و نیازمند شستشو و نظافت می باشند. از جمله اصلی ترین عوامل آلوده کننده سطوح نمای ساختمان ها می توان به فضولات پرندگان، بقای حشرات و نزولات جوی اشاره نمود. ماندگاری بلند مدت  اینگونه آلاینده ها که اغلب خاصیت اسیدی دارند بر روی سطوح، می تواند تاثیرات مخربی بر روی دیوار پوش ها داشته باشد و در نتیجه هزینه های هنگفت تعمیر و یا تعویض را بر دوش صاحبان و مدیران مجموعه ها تحمیل نماید. با توجه به آثار منفی و مخربی که ماندگاری آلاینده ها بر روی سطوح نما دارد، شستشو و نظافت این سطوئح مهم می باشد . اما با توجه به گستردگی و ارتفاع این سطوح استفاده از شیوه های سنتی و دستی نظافت می تواند مخاطره آمیز باشد. در چنین شرایطی استفاده از شیوه های نوین و به کارگیری تجهیزاتی چون نماشو یا نماشور راهکار مناسب و ایده آلی برای شستشو و حذف آلاینده ها از روی سطوح نمای ساختمان ها می باشد.


تجهیزات نماشو


تجهیزات نماشو ابزار ککاربردی و تخصصی برای شستشو و نظافت سطوح نمای ساختمان ها به ویژه نمای داخلی می باشند. یکی از بزرگ ترین ویژگی های این تجهیزات امان شستشو و نظافت ایمن سطوح مرتفع از روی سطح زمین می باشد که به واسطه تجهیزبه دسته تلسکوپی امکان پذیر شده است. عدم ایجاد رد و لک ناشی از خشک شدن بر روی سطوح از دیگر ویژگی های تجهیزات نماشو می باشد که به واسطه استفاده از پد های میکروفایبر محقق می گردد. پد های میکروفایبر به گونه ای هستند که تمامی آلاینده ها را در بین الیاف خود نگه داشته و تا مادامی که به طور کامل در آب شستشو داده  نشوند، آلاینده ها را رها نمی کنند. از این رو استفاده از تجهیزات نماشو موجب می شود که بدون ایجاد لک و رد ناشی از خشک شدن بر روی سطوح، سطوح کامل خشک شوند. 

لزوم استفاده از تجهیزات نظافت صنعتی

شستشو و نظافت محیط کسب و کار و زندگی از دیر باز تا کنون از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. اگر چه از دیر باز تا کنون از شیوه های کاملا دستی و سنتی برای شستشو و نظافت استفاده می شود اما به کار گیری این شیوه ها قادر به تامین صد در صدی نیاز های نظافتی محیط نبوده و به واسطه نوع عملیات و ساختار از کیفیت چندان مطلوب و در خور توجه ای برخوردار نمی باشد. ضمن اینکه استفاده از چنین شیوه هایی بسیار طاقت فرسا و زمان بر می باشد. با توجه به اهمیت نظافت و حذف آلاینده ها، استفاده از تجهزات نظافت صنعتی راهکار مناسب و ایده الی برای شستشو و نظافت موثر و با کیفیت می باشد.


مزایای استفاده از تجهیزات مکانیزه نظافت صنعتی


مسلما استفاده از نتجهیزات مکانیزه نظافت صنعتی در مقایسه با شیوه های سنتی و دستی نظافت،‌ تاثیر بسزایی در ارتقا کیفیت شستشو و نظافت دارد. چرا که تجهیزات نظافت صنعتی عملیات شستشو و حذف آلاینده ها را به طور کاملا مستقل و بدون دخالت دست انجام می دهند. از جمله دستگاه های نظافت صنعتی می توان به دستگاه اسکرابر سرنشین دار اشاره نمود. به منظور اشنایی با ساز و کار و نحوه عملکرد دستگاه اسکرابر سرنشین دار نگاه اجمالی و کوتاهی به عملکرد دستگاه اسکرابر صنعتی خواهیم داشت.


ساز و کار دستگاه اسکرابر صنعتی


اسکرابر صنعتی یا دستگاه کفشوی صنعتی دستگاهی مکانیزه برای شستشو و نظافت سطوح کف می باشد. اسکرابر ها با استفاده از پاشش اب تمیز و سیستم برس زنی تمامی آلاینده های چسبیده بر روی سطوح را شستشو داده و از بین می برند. این دستگاه ها به منظور ارتقا کیفیت شستشو و نظافت مجهز به دو مخزن مجزا برای آب تمیز و آب کثیف بوده و از این رو همواره از پاشش آب تمیز برای شستشو و نظافت استفاده می نماید. یکی از بخش های اصلی در اسکرابر ها سیستم مکنده دستگاه می باشد. سیستم مکنده که مشتمل بر موتور مکنده و لاستیک تی می باشد وظیفه جمع آوری و انتقال آب و مایعات آلوده ناشی از شستشو را به داخل مخزن آب کثیف یر عهده دارد.


ویژگی های دستگاه اسکرابر سرنشین دار


اسکرابر ها بر اساس نوع هدایت دستگاه به دو دسته اسرابر های دستی و اسکرابر سرنشین دار دسته بندی می شوند. اسکرابر سرنشین دار در مقایسه با نمونه های دستی ابعاد بزرگ تری داشته و در نتیجه پهنای کاری بیشتری نیز دارد. اسکرابر سرنشین دار مجهز به صندلی بوده و کاربر با نشستن بر روی صندلی دستگاه وظیفه هدایت آن را بر عهده می گیرد. با توجه به اینکه در اسکرابر سرنشین دار کاربر روی صندلی نشسته و عملیات شستشو و نظافت را انجام می دهد کمتر خسته شده و از این رو از توان بیشتری برای ادامه فعالیت برخوردار خواهد بود. همین امر موجب افزایش راندمان کاری می گردد. همچنین این دستگاه ها با توجه به پهنای کاری بالا برای نظافت و شستشوی محیط های وسیع گزینه مناسب تری می باشند. با توجه به اینکه ابعاد اسکرابر سرنشین دار بزرگ تر از نمونه های دستی می باشد این دستگاه ها به فضای بیشتری برای نگهداری نیاز دارند.